Over ons

Naast therapeutische en preventieve maatregelen, kan het bij morbide obesitas ook nodig zijn een heelkundige ingreep uit te voeren. Lees meer over de verschillende ingrepen en hoe we patiënten begeleiden naar een gezonder leven. 

Obesitasteam

Obesitaschirurgie heeft een grote impact op je leven. Daarom begeleidt ons team je van A tot Z. Maak kennis met ons obesitasteam.

Persoonlijk traject

Obesitaskliniek Tielt onderscheidt zich van andere centra in België dankzij onze persoonlijke begeleiding. Ontdek het algemeen verloop van een traject.

Obesitas behandelen

Om een goed resultaat op lange termijn te behalen, is tot op vandaag de bariatrische of obesitaschirurgie de beste behandeling. Ontdek welke ingrepen er mogelijk zijn.

Voorwaarden terugbetaling

Voor een optimale patiëntenselectie zijn er wereldwijde criteria opgesteld die bepalen wie in aanmerking komt voor obesitaschirurgie. Kijk of je in aanmerking komt voor een ingreep. Bovendien is ons centrum erkend door de CM, wat een extra tegemoetkoming betekent.

Foodblog

Op zoek naar inspiratie voor lekkere én gezonde recepten? Check dan zeker de foodblog & ontdek wat jij het lekkerst vindt!