Obesitasdag opnieuw een groot succes

Op 8 oktober organiseerde de Obesitaskliniek Tielt opnieuw de Obesitasdag.

 

Op 8 oktober organiseerde de Obesitaskliniek Tielt, onder leiding van Dr. Biglari en coördinatrice Vanessa Van Renterghem, een info- en terugkomdag voor obesitaspatiënten in de Shamrock. Het multidisciplinair team creëerde verschillende ateliers om de patiënten op een educatieve en ludieke manier mee te nemen in hun zorgtraject.

 

De verschillende ateliers gingen over: wat is obesitas, wat zijn de eetgedragingen na de operatie, hoe kan je gezond bewegen in je dagelijkse activiteit, welke supplementen dien je in te nemen, enz.

Naast deze creatieve ateliers kregen de patiënten een emotionele getuigenis van Bohyn Björn, één van onze patiënten die van 130 kg  naar 65 kg is gedaald in 14 maanden tijd. Nadien concludeerden we de dag allemaal samen met een lunch. Patiënten kregen hier de opportuniteit om met elkaar bij te praten, alsook hun vragen te stellen aan het obesitasteam. 

Terug naar overzicht